Fudbal

Karijus potrošio povjerenje, Liverpul za golmana izdvaja 100 miliona

Karijus potrošio povjerenje, Liverpul za golmana izdvaja 100 miliona
Foto: Ilustracija | Karijus potrošio povjerenje, Liverpul za golmana izdvaja 100 miliona

Nakon što je Loris Karijus napravio dvije velike greške u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida, ekipa Liverpula sigurno će dovesti novo golmansko ime na Enfild, a igrači na koje su bacili oko su Alison Beker i Jan Oblak, pišu engleski mediji.

Karijus je nakon meča protiv Real Madrida dobijao čak i prijetnje smrću, a poslije utakmice izvinio se svim navijačima Liverpula preuzevši krivicu za poraz na sebe. Ipak, prema pisanju engleskih medija, Karijus je potrošio strpljenje navijača i već sljedeće sezone gotovo sigurno neće biti prvi golman Redsa. 

Prva želja kluba jeste golman Rome Alison Beker koji je ove sezone pokazao da je riječ o jednom od najboljih golmana svijeta, a upravo on će biti prvi golman reprezetnacije Brazila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

Cijena koju bi Roma tražila za Alisona sigurno nije ispod 100 miliona evra, iako je Liverpul prošlo ljeto htio ovog golmana za puno manju cijenu, ali sjajnim odbrana prvenstveno u Seriji A, kao i u Ligi šampiona gdje su stigli do polufinala, Alison je znatno povećao svoju cijenu.

Još uvijek nije poznato da li je Liverpul spreman platiti 100 miliona evra za ovog brazilskog golmana, a isto toliko novca potrebno im je da dovedu golmana Atletiko Madrida Jana Oblaka koji takođe brani u fantastičnoj formi i već sada se može svrstati među najbolje golmane svijeta.

Kod ovog Slovenca je jasna situacija, a ona kaže da Atletiko Madrid neće prihvatiti nijednu ponudu ispod 100 miliona evra, a klub koji odluči da plati ovu cijenu biće slobodan da razgovara sa Oblakom jer će mu aktivirati otkupnu klauzulu.

(Klix.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije