Fudbal

Karlos: Srbija može da bude iznenađenje

Karlos: Srbija može da bude iznenađenje
Foto: N.N. | Karlos: Srbija može da bude iznenađenje

Nekada najbolji lijevi bek na svijetu Brazilac Roberto Karlos, osvajač Mundijala 2002. godine, izjavio je da će Srbija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji proći u osminu finala, a da će njegovi sunarodnici osvojiti šampionsku titulu.

"Grupnu fazu prolaze Brazil i Srbija, a Brazil će osvojiti šampionat. Vjerujem da će iznenađenje turnira biti jedan od afričkih timova", rekao je Roberto Karlos, koji boravi u Moskvi kao planetarni ambasador brenda "Planetwin365".

On nije želio da izdvaja nijednog srpskog reprezentativca, ali ističe da poznaje sve igrače koji su članovi velikih evropskih klubova.

"Možda u toku 30 dana turnira neki od igrača Srbije bude otkriće. Sve je moguće u savremenom fudbalu", poručio je Karlos, uz konstataciju da će Nejmar biti najbolji igrač šampionata, a Kristijano Ronaldo najbolji strijelac.

Brazil i Srbija se nalaze zajedno u Grupi E sa selekcijama Kostarike i Švajcarske. Prvi mečevi ove grupe igrani su juče i Srbije je , dok je Brazil sinoć trebalo da odmjeri snage sa Švajcarskom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije