Fudbal

Kejn: Spreman sam, znamo kakva je atmosfera u Beogradu

Kejn: Spreman sam, znamo kakva je atmosfera u Beogradu
Foto: Tanjug | Kejn: Spreman sam, znamo kakva je atmosfera u Beogradu

Kapiten fudbalera Totenhema Hari Kejn izjavio je večeras da je spreman za duel protiv Crvene zvezde poslije oporavka od virusa i da je svjestan teškog meča i atmosfere u Beogradu.

Kejn je propustio u nedjelju gostovanje Evertonu u Premijer ligi, ali će biti u sastavu za duel sa Zvezdom u 4. kolu B grupe Lige šampiona.

"Osjećam se bolje nego prethodnih dana. Uhvatio me je virus, sada sam dobro. Juče sam trenirao, večeras ću takođe i vidjećemo kako će izgledati sve", rekao je Kejn na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Kejn se prisjetio prethodnog gostovanja u Beogradu, kada je protiv Partizana u Ligi Evrope završen meč bez golova.

"Sjećam se i da sam udario nogom stativu (iz bijesa). Nije bila moja najbolja utakmica. Sjećam se da je bilo teško sa neriješenim ishodom. Vjerujem da ću odigrati bolje nego tada", rekao je on.

Engleski golgeter svjestan je vruće atmosfere sa tribina "Marakane".

"Čuo sam da će atmosfera biti vruća, ali kada izađemo na teren fokusiraćemo se samo na sebe. Zvezda je pokazala da može da nas ugrozi, imala je šanse da izjednači u Londonu, ali nije i moglo je sve da bude drugačije. Moramo da ostanemo skoncentrisani", zaključio je Kejn, dodavši da se nada da neće biti rasističkih ispada kao u Sofiji.

Utakmica između Crvene zvezde i Totenhema igra se sutra od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije