Fudbal

Kejn se oporavio, igra u finalu Lige šampiona

Kejn se oporavio, igra u finalu Lige šampiona
Foto: Instagram | Kejn se oporavio, igra u finalu Lige šampiona

Napadač Totenhema Hari Kejn potvrdio je da se oporavio od povrede te da je spreman za finale Lige šampiona koje njegov tim u subotu igra protiv Liverpula u Madridu.

Kejn je povredu doživio u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester Sitija nakon jednog duela s Fabijanom Delfom, a tada je, neznajući da će Totenhem igrati finale ovog takmičenja, saopšteno da je sezona za engleskog napadača završena.

Bez kapitena i najboljeg strijelca tima mnogi su predviđali da će Totenhem već od Mančester Sitija ispasti iz Lige šampiona, ali nakon što su izbacili Građane iz ovog takmičenja, uspjeli su čudesnom igrom u revanšu protiv Ajaksa izboriti istorijsko finale u kojem će oporavljeni Kejn početi meč od prvog minuta.

"Osjećam se dobro, vratio sam se u ekipu i trenutno sam u punom trenažnom procesu. U stanju sam da odigram bilo koju utakmicu", rekao je Kejn.

Njegov oporavak svakako će biti veliko pojačanje za Totenhem u finalu protiv Liverpula, a ono je na rasporedu u subotu s početkom u 21 sat.

(Klix.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije