Fudbal

Kejn se oprašta od Totenhema?

Kejn se oprašta od Totenhema?
Foto: Tanjug/AP | Kejn se oprašta od Totenhema?

Najbolji igrač i strijelac Totenhema Hari Kejn u ponedjeljak bi trebalo da se pojavi na treningu kluba iz Londona poslije produženog odmora zbog Evro 2020, međutim engleski mediji navode da će doći samo da se pozdravi sa saigračima i klubom. Londonski "Telegraf" je objavio da će Kejn insistirati da napusti Totenhem iako prvi čovjek kluba Danijel Levi i novi menadžer Nuno Espirito Santo danima izjavljuju da će njihov najbolji igrač i u novoj sezoni predvoditi napad "pijetlova".

"Građani" su već poslali zvaničnu ponudu za kapitena Aston Vile Džeka Griliša vrijednu 113 miliona evra, a očekuje se da narednih dana isto učine i u slučaju Harija Kejna. Pominje se suma oko 150 miliona evra. Danijel Levi i dalje insistira da će Hari Kejn ostati u klubu i poziva se na činjenicu da je ovom fudbaleru ostalo još tri godine ugovora.

Ono što je protiv Totenhema je loša finansijska situacija koja se dodatno pogoršala zbog korona virusa. U Engleskoj procjenjuju da Levi i čelnici kluba neće moći da se odbrane od "nepristojne" ponude Mančester Sitija, koji traži zamjenu sa Serhija Aguera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije