Fudbal

Klop o rezultatu: Ništa nije gotovo

Klop o rezultatu: Ništa nije gotovo
Foto: Tanjug/AP | Klop o rezultatu: Ništa nije gotovo

Uprkos pobjedi 2:0 nad Viljarealom, menadžer Liverpula Jirgen Klop oprezan je u prognozama o plasmanu u finale Lige šampiona.

Meč na Enfildu protekao je u potpunosti u znaku izabranika Jirgena Klopa koji su mogli da trijumfuju i ubedljivije. Odbrana "žute podmornice" odoljevala je sve do 53. minuta, a onda je u rasponu od 133 sekunde, Liverpul postigao dva gola.

"Zadovoljan time kako smo igrali, i time kako smo se branili i napadali. Morali smo da postignemo te golove, bilo je jasno da ne smijemo da odustanemo. Viljareal je takav, kada se oslobode presinga, smjesta postaju pretnja. Ako im ne uzmete loptu, nađete se u problemu. Radili smo to veoma dobro veći dio meča", kaže strateg Liverpula.

Revanš se igra 3. maja u Španiji i Klop neće dozvoliti svojim igračima ni da pomisle da su već u finalu.

"Imamo 2:0 u našu korist, ali ovo je samo poluvrijeme. Ni više, ni manje. Ništa se još nije desilo. Ako igrate utakmicu i vodite sa 2:0, morate stalno da ste u stanju pripravnosti. Znamo da nas tamo očekuje težak posao i paklena atmosfera. Ako nas pobijede tamo 2:0 i uđu u finale, biće to zasluženo. Ako ne urade to, onda ćemo mi zaslužiti finale", rekao je Klop.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije