Fudbal

Klop pisao navijačima: Strpite se, slavićemo kad dođe vrijeme

Klop pisao navijačima: Strpite se, slavićemo kad dođe vrijeme
Foto: Tanjug/AP | Klop pisao navijačima: Strpite se, slavićemo kad dođe vrijeme

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pozvao je navijače da se strpe i sačekaju pravo vrijeme za proslavu šampionske titule, koja je na Enfild stigla poslije 30 godina.

"Crveni" su prošle nedelje zvanično postali šampioni Engleske, a nakon tog uspeha nekoliko hiljada pristalica taj uspeh slavilo je na ulicama Liverpula, uprkos merama uvedenim zbog pandemije korona virusa.

"I ja sam ljudsko biće i vaša strast je kao i moja. Sada je najvažnije da ne bude javnih okupljanja. To dugujemo onima koji su najugroženiji u društvu, zdravstvenim radnicima koji toliko rade i kojima smo aplaudirali, policiji i lokalnim vlastima koji nam pomažu. Molim vas, slavite, ali na bezbjedan način, tamo gdje ne postoji rizik od širenja virusa", napisao je Klop u otvorenom pismu navijačima i dodao i da će slavlje biti organizovano kada za to bude pravo vrijeme.

"Volim vašu strast, pjesme, odlučnost da ne prihvatate poraz, vašu posvećenost, razumijevanje igre i vjeru u sve što radimo. Kada bude pravo vrijeme, proslavićemo zajedno. Sada ostanite kod kuće", poručio je njemački stručnjak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije