Fudbal

Klop priprema veliki transfer iz Barselone

Klop priprema veliki transfer iz Barselone
Foto: Tanjug/AP | Klop priprema veliki transfer iz Barselone

Jirgen Klop nakon ispadanja iz Lige šampiona od Atletika želi pojačati ofanzivni dio ekipe, a rješenje problema pronašao je u Barseloni.

Katalonski Sport tvrdi da trener Liverpula želi dovesti Ousmanea Dembelea, 22-godišnjeg francuskog krilnog igrača koji je imao čak 11 povreda otkako je stigao u Barselonu prije tri godine za 120 miliona evra.

Povrijeđeni Dembele je ove sezone odigrao samo devet utakmica, u Barseloni tvrde da i dalje računaju na njega, ali bi mogli promijeniti mišljenje ako se Liverpul javi s ponudom od 90 miliona evra. Barselona bi taj novac proslijedila dalje za dovođenje Lautara Martineza iz Intera ili povratak Nejmara iz PSG-a.

Englezi smatraju da će Barselona biti klub koji će imati najviše ekonomskih posljedica zbog pandemije virusa korona i to žele iskoristiti već sljedećeg prelaznog roka.

"Klop je zaljubljen u igru koju je Dembele pokazao u svojoj jedinoj sezoni u Borusiji, klubu koji ga je doveo iz Rennesa godinu dana nakon što je Klop napustio Borusiju", piše Sport.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije