Fudbal

Klop želi srpskog reprezentativca

Klop želi srpskog reprezentativca
Foto: Twitter / Printscreen | Klop želi srpskog reprezentativca

​Liverpulov trener, Jirgen Klop ovog ljeta navodno vaga potez za veznjaka Lacija, srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića. Taj potez dolazi u trenutku kada je veznom redu "Crvenih" prijeko potreban remont.

Klop želi ojačati svoju sredinu prije sljedećeg mandata nakon razočaravajuće sezone 2022/23, zbog koje se klub bori i sada za prva četiri mjesta, a ne za naslov.

Liverpul je pokazao značajan interes za Džuda Belingama iz Borusije Dortmund, ali je "sve manje vjerovatno" da će dobiti engleskog internacionalca zbog zabrinutosti oko uključene naknade za transfer i finansijske moći njihovih rivala.

Sada bi svoju pažnju mogli usmjeriti negdje drugo, a jedna potencijalna alternativa je Milinković-Savić, piše italijanski list "Calciomercato".

Srbin se bliži kraju svoje osme sezone u "Nebesko plavima", ali još uvijek nije potpisao novi ugovor, a njegov sadašnji ugovor ističe sljedeće godine.

Podrazumijeva se da može napustiti tim iz Serije A putem besplatnog transfera 2024. godine, što otvara mogućnost da ove godine prijeđe u redove "Crvenih" uz smanjenu naknadu, prenosi "Daily Mail".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije