Fudbal

Kolaps u Beogradu, navijači "okupirali" ulice

Kolaps u Beogradu, navijači "okupirali" ulice
Foto: Bginfo (Screeenshot) | Kolaps u Beogradu, navijači "okupirali" ulice

Gužve u Beogradu u popodnevnim časovima zabilježene su na uobičajenim lokacijama, od Brankovog do Pančevačkog mosta, od Novog Beograda do Dušanovca.

Naime, večeras od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić" igra se utakmica Lige šampiona Crvena zvezda - Liverpul, a kako su kapije otvorene već u 16 časova, kolone navijača, ali i automobila počele su sa svih strana da se slivaju ka Ulici Ljutice Bogdana.

Zato ne čudi što je već sada na Autokomandi, ali i svim okolnim saobraćajnicama, totalni kolaps.

"Pored Autokomande, gužve su i na autoputu, Gazeli u smeru ka Dušanovcu, kao i u Bulevaru Mihajla Pupina ka Terazijskom tunelu", javljaju iz Beogradskog taksija.

Kolone vozila nalaze se i na Slaviji, kao i na Pančevačkom mostu u pravcu ka centru grada, dok je na Brankovom mostu pojačan intenzitet vozila.

Rasterećenje Autokomande očekuje se oko 18.30 sati, pošto će kapije stadiona biti zatvorene pola sata prije početka utakmice, ali zastoja i podužeg čekanja biće i poslije završetka meča, odnosno oko 21 sat, piše Blic.

Nekoliko stotina navijača Liverpula je poslije cjelodnevnog uživanja u centru Beograda krenulo na stadion Crvene zvezde.

Popularni "redsi" su oko 17 časova krenuli sa Studentskog trga ka "Rajku Mitiću" u 20 autobusa.

Ispred svakog autobusa su po dvojica redara i nekoliko policajaca.

U autobus ne može da se unese alkoholno piće, a autobusi će se puniti jedan po jedan i krenuti tek kada se svih 20 ne napuni., prenosi b92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije