Fudbal

Pratite nas na Google news

Kovač prekinuo trening zbog sumnje u srčani udar svjetskog prvaka

Kovač prekinuo trening zbog sumnje u srčani udar svjetskog prvaka
Foto: Twitter/Bayern | Kovač prekinuo trening zbog sumnje u srčani udar svjetskog prvaka
N.N.

Užasan događaj potresao je fudbalere Bajerna iz Minhena tokom nedjeljnog jutarnjeg treninga.

Jutros su trenirali samo oni koji nisu igrali u razočaravajućem remiju s Augzburgom 2:2, a između ostalih i Tomas Miler, Alfonso Dejvis i Korentin Toliso.

Kako piše njemački Bild, tokom jedne vježbe s loptom Toliso je iznenada sjeo na pod i uhvatio se za grudi, u predjelu gdje se nalazi srce. Svi oko njega su se prepali i pomislili da je riječ o srčanom udaru, nečem što nije uobičajeno za dob i fizičku spremu u kojoj se nalazi svjetski prvak s Francuskom.

Niko Kovač je istog trenutka zaustavio trening, a u pomoć je pozvan klupski doktor Peter Juebleker koji je Tolisa i pregledao. Bajern se službeno nije oglasio o ovom incidentu, a Bild navodi da je Juebleker kasnije viđen kako razgovara na telefon i detaljnije objašnjava šts se dogodilo. Njemački list navodi da je sa druge strane slušalice mogao biti neko iz ljekarske službe ili neko iz Uprave Bajerna.

Bild dodaje da se Korentin Toliso nakon svega osjeća dobro te piše da je trenutak nelagode došao u vrlo kratkom roku, u gotovo nekoliko sekundi, zbog čega je morao prestati s treningom.

(Index.hr)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije