Fudbal

Krajšumović: Biću još bolja

Krajšumović: Biću još bolja
Foto: N.N. | Krajšumović: Biću još bolja

Biću još bolja, poručila je Sofija Krajšumović koja je het trikom protiv Malte donijela pobjedu ženskoj fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine u sedmom kolu kvalifikacija za EURO 2021.

"Zmajice" su slavile rezultatom 3:2 i trenutno su na trećem mjestu sa 15 bodova, koliko ima i drugoplasirana Danska. Prva u grupi je Italija sa 18 bodova.

"Utakmica je bila teška i čvrsta. Potpuno suprotna od prošle koju smo odigrale u Zenici sa Izraelom. U ranoj fazi smo došle do prednosti, što nam je na neki način olakšalo nastavak. Svojim smo greškama selekciji Malte dopustile da stvori šanse koje su na kraju pretvorili u golove. Mnogo mi znači što sam postigla tri gola. Sada imam više samopouzdanja i ovo mi je samo podstrek da radim na sebi još više", rekla je Krajšumović.

Zadovoljna ishodom protiv Malte bila je i selektorka Samira Hurem.

"Presretna sam, najviše zbog svojih igračica. Zaslužile su ovaj rezultat. Svi mnogo radimo i trudimo se, ali one su te koje čine pravi tim i obećavaju velike rezultate. Posebno ističem našu Sofiju Krajšumović, našeg bisera koja je bila odlična. Idemo dalje, a 15 bodova je najveći uspjeh u istoriji ženske reprezentacije i nećemo stati na tome", kaže Huremova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije