Fudbal

Krstajić: Brazil velesila; Kolarov: Finale karijere

Krstajić: Brazil velesila; Kolarov: Finale karijere
Foto: Twitter | Krstajić: Brazil velesila; Kolarov: Finale karijere

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je večeras da od igrača na utakmici protiv Brazila traži samo da daju maksimum, dok je kapiten Aleksandar Kolarov poručio da je u pitanju finale njegove karijere.

"Brazil je fudbalska velesiala. Veoma ih poštujemo kao fudbalsku naciju i kao tim, ali gledamo sebe. Da se što bolje priremimo i pokaženo maksimim i karakter. Jedva čekamo da igramo protiv velikog Brazila. Nećemo se predati, daćemo maksimim, pa ćemo da vidimo rezultat", rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Moskvi.

On je dodao da ekipa od prvog dana osjeća podršku od bratskog ruskog naroda.

"Na svakom koraku to osećamo. Ne sumnjam da ćemo je imati i sutra. Na nama je samo da damo maksimum, jedva čekamo i biće interesantno", istakao je srpski selektor i potom odbio da komentariše kaznu zbog izjava posle meča sa Švajcarskom.

"To je iza nas. Ne bih komentatisao. Bavimo se Brazilom. Uvek je bilo iznenađenja na Mundijalima, nadam se da će biti i sada, nadam se sutra. Možemo da izgubimo utakmicu, ali bitno je da damo sebe, da izgaramo. Nemam strah, samo da budemo tim, odigramo disciplinovano i zadovoljimo srpsku naciju i navijače koji su došli ovde", rekao je Krstajić.

Kapiten Aleksandar Kolarov je na pitanja legendarnog Dejana Petkovića, koji sada radi za brazilsku TV Globo, da li se utakmica može posmatrati kao finale Mundijala, rekao da je sigurno finale njegove karijere.

"Odigrao sam mnoge velike utakmice, ali ovo mi je najvažnija u karijeri. Pozornica koja se dešava jednom u karijeri. Uvek želiš da budeš najbolji. Ima ona da je lako biti najbolji među slabima, ali ajde da budemo najbolji sa najboljima", rekao je Kolarov i dodao da bi volio da savlada klupskog druga iz Rome Alisona Bekera, kao i da zna šta ga čeka protiv Vilijana jer su vodili mnoge duele na utakmicama Čelsija i Mančester Sitija u Engleskoj.

Utakmica između Srbije i Brazila igra se sutra od 20 sati u Moskvi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije