Fudbal

Krstajić: Znamo da Srbija ima mane

Krstajić: Znamo da Srbija ima mane
Foto: Tanjug/AP | Krstajić: Znamo da Srbija ima mane

Selektor fudbalske reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić izjavio je pred utakmicu sa Srbijom da će njegov tim pokušati da iskoristi mane protivnika, prenosi Mocartsport.

Utakmica između Bugarske i Srbije biće odigrana sutra od 20.45 časova.

"Čeka nas Srbija, najbolja ekipa u grupi, sa odličnim pojedincima, taktički jaka. Znamo da ima i mane, pokušaćemo da ih sa perspektivnim timom iskoristimo. Nadam se da možemo da suprotstavimo Srbiji. Videćemo za koliko će biti dovoljno", istakao je Krstajić.

Dodaje da je nacionalna selekcija trenutno u rekonstrukciji i da je sastav podmlađen.

"Podmladili smo ekipu, ali nemamo dovoljno igrača u Ligama petice kao Srbi, osim Ilie Grueva iz Verdera. Imamo kapitena ekstra klase Kirila Despodova, ostali su mladi, imaju potencijal, ali ne igraju u svojim klubovima. Mi bolje nemamo. Ako imate bolje - dajte. Ovu ekipu smo podmladili i igraće zajedno deset godina, sigurno. Samo, ne može se preko noći. Da znate i za sad i ubuduće. Nije pitanje za mene što mladi momci ne igraju u klubovima, već za nekog drugog", konstatovao je selektor Bugarske.

Kapiten reprezentacije Kiril Despodov očekuje da Bugarska obraduje publiku u Razgradu.

"Srbija je najbolja ekipa u našoj grupi. Ima iskusne igrače, sjajne individualce i kvalitetnog selektora. Daćemo sve od sebe, ono što smo prikazali protiv Litvanije, a bilo je dobro, želimo da ponovimo. Ta energija i angažman bi trebalo da nas krase protiv Srbije", zaključio je krilni napadač Ludogoreca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije