Fudbal

Krupa pobijedila Radnik i prestigla Olimpik

Krupa pobijedila Radnik i prestigla Olimpik
Foto: Facebook / FK KRUPA | Krupa pobijedila Radnik i prestigla Olimpik

Fudbaleri Krupe pobijedili su Radnik iz Bijeljine rezultatom 1:0, te su tako prestigli na tabeli Olimpik koji je na Koševu odigrao meč bez golova protiv Mladosti DK u okviru 30. kola m:tel Premijer lige.

Krupa je do vrijednog trijumfa došla vrlo lijepim pogotkom Tonija Jovića u 64. minutu pa su se sada bodovno poravnali s Olimpikom i zbog bolje gol-razlike trenutno su na mjestu van opasne zone.

Radnik je, sa druge strane, ovim porazom dodatno ugrozio šanse za opstanak, a priliku da uhvati priključak imaće u narednom kolu kada dočekuju Olimpik.

U meču igranom u istom terminu, Olimpik je samo remizirao protiv Mladosti na Koševu (0:0) i doveo se u tešku situaciju uoči posljednje tri utakmice.

Vukovi su bili nešto bolji, ali golman Velić je sjajno branio i zaustavio je nekoliko opasnih napada. Najbolju šansu u prvom dijelu imao je Perišić u prvom dijelu kada je pogodio stativu, a za goste je veliku priliku propustio Dedić kada mu je udarac s pet metara odbranio Hadžić.

Anel Dedić je isključen je u 45. minutu, ali uprkos igraču više, Olimpik nije mogao do gola. U 83. minutu propustili su i penal, kada je fenomenalni Velić odbranio udarac Osmanovića i do kraja je ostalo 0:0.

Mladost DK je tako osvojila presudan bod u borbi za opstanak, dok Vukovima predstoji velika borba s Krupom i Radnikom za očuvanje premijerligaškog statusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije