Fudbal

Kvote na Srbiju obećavaju dobru zaradu

Kvote na Srbiju obećavaju dobru zaradu
Foto: N.N. | Kvote na Srbiju obećavaju dobru zaradu

Specijal u Mozzartu obećava - ukoliko odigrate da će Mitrović večeras dati gol Škotskoj i da će Srbija pobijediti, čeka vas kvota 4.0, odnosno mogućnost da osvojite četiri puta veći iznos od vašeg uloga.

Večerašnji meč odluke na stadionu "Rajko Mitić" ne bi bio potpun bez Mozzartovog specijala! Praćenje večerašnje utakmice možete da upotpunite brojnim zanimljivim tipovima iz "Slobodne igre". Pred vama je zaista prilično široka ponuda.

Ukoliko vjerujete da će večerašnji meč odlučiti najbolji strijelac ove generacije Aleksandar Mitrović, tu je vrlo primamljiva kvota (4,00) za igru "Mitrović daje gol i Srbija pobjeđuje", a potom se najveće šanse daju Dušanu Tadiću (kvota 5,50), Sergeju Milinković Saviću (6,00), Luki Joviću (6,00) i Darku Lazoviću (6,00). Sa druge strane, najveće šanse se daju Oliveru Mekberniju sa kvotom 20,00, dok je kvota na igru "Skot Mektomini daje gol i Škotska pobjeđuje" - 25,00.

Ako smatrate da će meč otići u produžetke i tamo pobijediti Srbija tu je kvota 10,00, a da će "orlovi" slaviti poslije penal serije - 13,00.

Tu je i još dosta zanimljivih tipova iz Mozzartovog specijala, koje možete pogledati OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije