Fudbal

Lalatović: Žao mi je Miloševića

Lalatović: Žao mi je Miloševića
Foto: Twitter | Lalatović: Žao mi je Miloševića

Trener Vojvodine Nenad Lalatović prokomentarisao je promjenu na klupi Partizana poslije pobjede nad crno-bijelima prošlog vikenda (3:2).

"Bila je stvarno fenomenalna utakmica. Drago mi je što je Vojvodina opet u vrhu srpskog fudbala. Šta smo sve pružili, zaslužili smo da imamo i koji bod više. Mogu slobodno da kažem i da zaslužujemo da delimo prvo mesto sa Crvenom zvezdom, zbog načina na koji igramo", rekao je Lalatović i dodao:

"Vojvodina postiže dosta golova na utakmicama, igra napadački, moderan fudbal. Kada podvučemo crnu - svaka utakmica Vojvodine u prvih šest kola je bila najzanimljivija. Stvarno sam preponosan ovim momcima. Sve što tražim od njih oni ispoštuju, ovo su sve njihove zasluge. Oni su naši heroji, osvajači Kupa. Utakmica protiv Partizana je bila na evropskom nivou".

Savo Milošević je napustio klupu "parnog valjka" i zamenio ga je Aleksandar Stanojević.

"Moram da kažem da mi je jako žao zbog Sava Miloševića, jer je to jedan izvrstan stručnjak i moj veliki prijatelj. Žao mi je što je isključen i što je podneo ostavku, jer smatram da je još mnogo toga dobrog mogao da donese Partizanu. Saletu Stanojeviću takođe želim puno uspeha. Oni su moji prijatelji. Želim mu da razdrma ekipu i da Partizan počne da igra onako kako njihov trener to bude želeo", zaključio je Lalatović.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije