Fudbal

Lalatović: Želeo sam da protiv "Želje" igram pred 10.000 ljudi

Lalatović: Želeo sam da protiv "Želje" igram pred 10.000 ljudi
Foto: FK Borac/Nikola Kulaga | Lalatović: Želeo sam da protiv "Želje" igram pred 10.000 ljudi

Banjalučki Borac u subotu će biti domaćin Željezničaru u derbiju 6. kola m:tel Premijer lige BIH, a i ovaj meč će se igrati u Novom Gradu pošto još uvijek traju radovi na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Radovi su počeli još početkom juna i sve je trebalo da bude gotovo u roku od dva mjeseca. Kako stvari stoje Borac će na svom terenu igrati možda tek od sepmtebra.

"Mislio sam da ćemo igrati protiv Zrinjskog ovde (meč se igra 30. avgusta), ali nažalost, kako stvari stoje nećemo ni protiv njih igrati u Banjaluci. Ja kad sam dolazio ovde moja najveća želja je bila da se predstavim pred mojom publikom, na mom stadionu. To je bio jedan od uslova zbog kojih sam prihvatio ovaj posao", rekao je Nenad Lalatović, trener Banjalučana i dodao:

"Želja mi je bila da protiv 'Želje' igram ovde pred 10.000 ljudi, protiv Sarajeva da igram ovde pred 10.000 ljudi i protiv Zrinjskog. Nažalost neću doživeti da te utakmice igram ove polusezone u Banjaluci. Ako da Bog nadam se da ću doživeti sledeće godine, ali ove sigurno neću."

On je pred meč koji se igra u subotu od 17 časova rekao da je samo par dana nakon dolaska u Banjaluku imao ponudu iz Abu Dabija.

"Bukvalno pet dana nakon što sam došao ovde imao sam ponudu iz Abu Dabija gde je cifra bila ogromna, ali potpisao sam ugovor ovde i nisam želio da razočaram veliku armiju navijača koji su me prihvatili sa oduševljenjem, nisam hteo da odem i da napustim to", jasan je Lalatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije