Fudbal

Lalatović pred Zvezdu: Bićemo oslabljeni, ali daćemo maksimum

Lalatović pred Zvezdu: Bićemo oslabljeni, ali daćemo maksimum
Foto: Arhiva/Ilustracija | Lalatović pred Zvezdu: Bićemo oslabljeni, ali daćemo maksimum

U posljednjem kolu pred plej-of domaćeg šampionata Crvena zvezda će na svom stadionu "Rajko Mitić" dočekati Radnički 1923.

Trener kragujevačkog tima Nenad Lalatović rekao je da se ne može "pretiti" ekipi kao što je Crvena zvezda, ali je istakao da će njegov tim, iako oslabljen, dati sve od sebe da ostvari pozitivan rezultat na stadionu "Rajko Mitić".

"Sigurno se ne može pretiti jednoj ekipi kao što je Crvena zvezda, koja je svoj kvalitet pokazala nedavnim pobedama nad Partizanom, Čukaričkim, TSC-om, Radničkim iz Niša...", rekao je Lalatović, prenosi klub.

"Ovo je jedna od onih utakmica u kojoj moji igrači nemaju šta da izgube, a mogu mnogo toga da dobiju, prvenstveno jer im se pruža prilika da vide gde su u odnosu na jednu ekipu koja je dogurala do osmine finala Lige Evrope", dodao je on.

Kolo pred kraj regularnog dijela sezone, tim iz Kragujevca je 13. na tabeli sa 30 bodova. Zvezda je prva sa 78 bodova, koliko ima i Partizan, s tim da crveno-beli imaju bolji međusobni skor i gol razliku.

"Naravno, mi ne treba da se poredimo sa ekipama poput Crvene zvezde i Partizana, već treba da gledamo isključivo naš cilj, a to je opstanak u ligi", rekao je Lalatović.

Pored napadača Voje Ubiparipa, koji je nedavno imao smrtni slučaj u porodici, i već duže vrijeme povređenog štopera Marka Gajića, gostovanje na stadionu "Rajko Mitić" zbog kartona propustiće i standardni lijevi bek Ljubiša Pecelj i ofanzivac Saša Jovanović.

"Bićemo značajno oslabljeni neigranjem četvorice standardnih prvotimaca, ali sam ubeđen da će svi oni igrači koji sutra budu istrčali na teren stadiona 'Rajko Mitić' dati svoj maksimum u nameri da ostvare povoljan rezultat", dodao je trener Кragujevčana.

Utakmica Crvena zvezda - Radnički 1923 igra se u nedjelju od 17.00.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije