Fudbal

Legendarni Englez imao šokantan ritual, hvatao saigrača za polni organ

Legendarni Englez imao šokantan ritual, hvatao saigrača za polni organ
Foto: Screenshot/YouTube | Legendarni Englez imao šokantan ritual, hvatao saigrača za polni organ

Nevjerovatna priča i neobičan ritual. Čuveni bivši fudbaler Engleske Pol Gaskojn otkrio je neke zanimljive detalje iz profesionalne karijere. Popularni Gaza bio je poznat po mnogobrojnim skandalima i sukobima tokom karijere, ali sve mu se opraštalo zbog odličnih partija na terenu.

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji ispričao je nevjerovatnu priču sa Evropskog prvenstva 1996. godine na kom je bio sa Engleskom. Gaskojn tvrdi da je imao neobičan ritual pred svaki meč, te da mu je on donosio sreću.

"Svi igrači su goli, spremaju se za tuširanje, ja sam se okrenuo, pogledao u k***c Lesa Ferdinanda i rekao sam 'Je**te, njegov penis izgleda kao j****i mikrofon'. Onda sam ga zamolio da mi dozvoli da ga uzmem u ruku", počeo je Gaskojn priču, pa nastavio:

"Rekao mi je da od***em. Molio sam ga, rekao sam mu da ću igrati dobro i da sam izgleda bio na kraju reda kada su djelili takve veličine polnih organa. Okrenuo sam se ka Teriju Venabelsu, sa kojim sam igrao u Totenhemu ranije, pa mi je poslije dodatnih molbi konačno dozvolio. Uzeo sam ga u ruku i rekao momci, igraću veoma dobro".

Bio je zadovoljan svojom igrom, pa je ritual ponovio, piše Nova.rs.

"Ponovo sam ga držao prije meča. Onda možete da zamislite kako se Les osjećao kada sam dao gol Škotima. U tom momentu je vjerovatno pomislio 'o, ne, je**te'. Kako je turnir odmicao, tako smo došli do momenta da bi Les stajao na vratima go i rekao 'Ajde Gaza, ubrzaj se'", ispričao je Gaskojn i izazvao nevericu.

Gaskojn je za reprezentaciju odigrao 57 mečeva i postigao deset golova. Što se tiče klupske karijere najviše uspeha je imao u Totenhemu, Njukaslu i Glazgov Rendžersu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije