Fudbal

Ljajić donio pobjedu Bešiktašu, preokret Ajntrahta

Ljajić donio pobjedu Bešiktašu, preokret Ajntrahta
Foto: Tanjug/AP | Ljajić donio pobjedu Bešiktašu, preokret Ajntrahta

Fudbaleri Bešiktaša upisali su svoju prvu pobjedu u Ligi Evrope ove sezone, a sve zahvaljujući Ademu Ljajiću koji je protiv Slovana iz Bratislave postigao pobjedonosni gol u 92. minutu - 2:1.

Ljajić je bio strijelac sa bijele tačke, zaradio je žuti karton zbog radovanja, a vrijedi pomenuti da je u igru ušao na početku drugog poluvremena.

Gosti su poveli preko Daniela u 35. minutu, a na 1:1 je izjednačio Roko u 75. minutu.  Bešiktaš sada ima tri, a Slovan četiri boda. Braga i Vulverhempton idu dalje iz ove grupe, poslije 3:3 u Portugaliji.

Jang Bojs je za samo tri minuta ostao bez nokaut faze. Vodili su protiv Porta sa 1:0 golom Fasnata u 6. minutu, ali su u 76. i 79. popustilis a koncentracijom.

Abubakar je bio dvostruki strijelac, oba puta je asistent bio Marega. Ova dva tima sada imaju po sedam bodova, Rendžers ima osam, a Fejenord pet. Bojsi u posljednjem kolu gostuju Rendžersu, Porto čeka Fejenord.

Roma je ubjedljivo slavila protiv Bašakšehira sa 3:0 i sada imaju bod više od pomenutog rivala pred posljednje kolo. Menhengladbah ima osam, a VAK četiri.

Ajntraht iz Frankfurta je uspio da preokrene rezultat protiv Arsenala i dođe nadomak plasmana u nokaut fazu - 2:1.

Vodio je Arsenal sa 1:0 na poluvremenu golom Obamejnaga u 45. minutu, ali je Japanac kamada u 55. i 64. šokirao Emirejts.

Filip Kostić je igrao od 1. minuta, Mijat Gaćinović je ušao pre izjednačujućeg gola, dok je Dejan Joveljić presjedio na klupi, prenio je "Telegraf.rs".

Sve rezultate pogledajte u nastavku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije