Fudbal

Ljekarski pregled fudbalskih legendi u UKC-u RS i spektakl na stadionu

Ljekarski pregled fudbalskih legendi u UKC-u RS i spektakl na stadionu
Foto: N.N. | Ljekarski pregled fudbalskih legendi u UKC RS i spektakl na stadionu

​Humanitarna fudbalska utakmica koja će se odigrati večeras u 17 časova na Gradskom stadionu Banjaluka, između veterana FK Crvena zvezda, veterana FK Borac i fudbalskih veterana Srpske, kao i revijalna utakmica između ljekara i novinara Republike Srpske, imaju za cilj promociju aktivnosti novoosnovane fondacije "Djeca nam se rađala" i podizanje svijesti o važnosti povećanja nataliteta u Republici Srpskoj.

Pregled u UKC RS

Uoči održavanja humanitarne utakmice između veterana FK Crvena Zvezda i veterana FK Borac“, te revijalne utakmice između selekcije ljekara i selekcije novinara, dana u 12 časova u holu Centralnog medicinskog bloka Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srspke organizovaće se medicinski pregledi članova svih ekipa. Tim povodom, biće upriličene i izjave za medije aktera pomenutog meča.

Nakon utakmica sugrađani i svi posjetioci će moći uživati u muzičkom dijelu večeri, gdje će nastupiti Tropiko bend, Marinko Rokvić i Marko Rokvić.

Humanitarni broj 1432

Meč je humanitarnog karaktera, ulaz je besplatan, a od 1. septembra je aktiviran i humanitarni broj 1432.

"Koristimo ovu priliku da pozovemo sve građane da podrže ovu akciju i pridruže nam se na Gradskom stadionu Banjaluka, a da pozivom na broj 1432 doniraju 1 KM za rad fondacije", naveli su organizatori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije