Fudbal

Ljepotice u kopačkama (FOTO)

Ljepotice u kopačkama (FOTO)
Ljepotice u kopačkama (FOTO)

Bez daha ostavljaju na terenima, ali još više pažnje muškog pola privlače van njega. Radi se fudbalerkama, koje, pored sjajnih driblinga, mogu da se pohvale i zanosnim izgledom.

Teško je izabrati koja od igračica može da ponese epitet najljepše, a to je pokušao da uradi "Playboy", koji je na prvo mjesto stavio prelijepu Aleks Morgan, reprezentativku SAD i članicu Portlanda. Osvojila je mnogo trofeja u igračkoj karijeri i mnogi za nju kažu da nema konkurenciju kada je ljepota u pitanju.

Odmah iza Aleks (na naslovnoj fotografiji) nalazi se zanosna Brazilka Laisa Andrioli, dok je nosilac "bronze" još jedna Amerikanka Hope Solo, koja je dugo bila i na samom vrhu ove liste. Mnogo je primjera da fudbalskim terenom trče i loptom barataju ljepotice širom svijeta, a to potvrđuju i Kajlin Kajl (Kanada), Anouk Hogendijk (Holandija), Melisa Henderson (SAD), Heter Mits (SAD), Džesika Landstorm (Švedska) i Lorin Suselman (SAD), koje se nalaze na "Playboyevoj" listi, ali daleko od toga da su to sve ljepotice koje krase fudbalske terene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije