Fudbal

Ljubav iz školskih dana se pretvorila u "rat": Ruska zvijezda izgubila na sudu

Ljubav iz školskih dana se pretvorila u "rat": Ruska zvijezda izgubila na sudu
Foto: N.N. | Ljubav iz školskih dana se pretvorila u "rat": Ruska zvijezda izgubila na sudu

Golman FK Krasnodar Matvej Safonov (25) i fudbalska zvijezda u Rusiji izgubio je na sudu od svoje bivše supruge Anastasije Safonove (26).

Sada Matvej mora ne samo da plaća četvrtinu svog prihoda mjesečno, već i otplaćuje dug za izdržavanje djeteta od 18. januara 2022. 

Prema odredbama ugovora sa Krasnodarom, golman zarađuje više od 12 miliona rubalja mjesečno. Odnosno, fudbaler će morati da plati više od tri miliona alimentacije. On je prema Transfermarktu procjenjen na 18 miliona evra i jedan je od najskupljih ruskih fudbalera.

Ono što je zanimljivo jest da je sve počelo od fudbalera, koji je tražio od suda da on odgaja dijete i da naplati alimentaciju od Anastasije za izdržavanje. 

Bivša golmanova supruga je čak objavila i objavu na ovu temu. 

„Jedno ne mogu da razumijem je kako će se brinuti o Maji sa svojim „teškim“ poslom? Nije ga briga, on samo želi da me uništi. Šta više, imao je drskosti, uprkos činjenici da zarađuje više od 150 miliona godišnje, da traži od suda da mi naplati alimentaciju za Majino izdržavanje u iznosu od 13.386 rubalja mjesečno”, napisala je Anastasija.

Atraktivni par je raskinuo još 2021. godine. Razdvajanje je bilo skandalozno. Oboje su se međusobno optuživali za prevaru. Bila je to prava senzacija u Rusiji obzirom da se zna da su zajedno još od školskih dana. Prosidba se desila krajem avgusta 2019. godine, a vjenčanje je održano godinu i po kasnije. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije