Fudbal

Ljubavna priča nove zvijezde Barse ostavlja bez teksta

Ljubavna priča nove zvijezde Barse ostavlja bez teksta
Foto: N.N. | Ljubavna priča nove zvijezde Barse ostavlja bez teksta

Transfer Filipe Kutinja iz Liverpula u Barselone punio je proteklih dana stupce svih medija širom svijeta. O dolasku Brazilca na Kamp Nou za nevjerovatnih 160 miliona eura i dalje se priča, a sada su se mediji pozabavili privatnim životom jednog od najskupljih igrača u istoriji.

Kutinjova veza sa sadašnjom suprugom Aine označena je kao velika ljubavna priča, a ona je mnoge ostavila bez teksta. Kroz gotovo cijelu karijeru od Vasko de Game, Intera, pozajmice u Espanjolu, pa do Liverpula sjanog veznjaka pratila je njegova sadašnja supruga Aine.

Njih dvoje su zajedno od 2007. godine kada je tada obećavajući i talentirani fudbaler imao samo 14 godina i kada je bio nepoznat u svijetu fudbala. Upoznali su na jednoj zabavi, kod tada jedinog njihovog zajedničkog prijatelja. Oboje su odrasili u Rio de Žaneiru, a vrlo brzo su počeli da žive pod istim krovom.

Od tada Aine prati svoga dragoga na skoro svakoj utakmici, čak je 2010. godine prekinula studije u Brazilu kako bi Filipeu bila velika podrška. 

U brak su stupili 2012. godine, a u međuvremenu su postali roditelji kćerci Mariji i sinu Filipe Junioru. Nova zvijezda „Barse“ ima tetovažu sa imenom svoje supruge, što je još jedan dokaz velike ljubavi koja vlada još iz njihovog djetinjstva.

Tako će se Filipe savršeno uklopiti na „Kamp Nou“, s obzirom da sličnu priču imaju Lionel Mesi koji je takođe oženjen sa djevojkom iz mladih dana, Antonelom, baš kao i Luis Suarez sa dugogodišnjom ljubavi Sofi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije