Fudbal

Lovren nakon utakmice opleo po Špancima

Lovren nakon utakmice opleo po Špancima
Foto: Tanjug/AP | Lovren nakon utakmice opleo po Špancima

Hrvatskog fudbalera Dejana Lovrena naljutilo je ponašanje španskih reprezentativaca koji se nisu udostojali čestitati hrvatskim fudbalerima na pobjedi. Bio je oštar, a cijelu stvar pokušao je primiriti kapitan Luka Modrić.

“Mi smo Španjolce pozdravili nakon onog teškog 6:0 poraza. Je, bila je sramota, pa izgubili smo 6:0, ali smo pokazali da smo fair-play ekipa. A oni...”, ljutito je nakon pobjede na Maksimiru sipao Dejan Lovren.

“Samo je jedan igrač čestitao, Alvaro Morata. A za ove ostale nemam baš nekih pozitivnih riječi. Nisam nikad doživio da se suparnici tako ponašaju i zato mi je ova pobjeda time draža. Očito smatraju da su veći od nas, ali smo im pokazali da to nisu. I neće biti!”, nastavio je Lovren.

Bilo je 'podbadanja' uoči utakmice, Serhio Ramos i Lovren imaju 'prošlost' sukoba.

“Pokazali smo malo veća mu*a nego oni. Nekulturni su... Ali, ovo je velika pobjeda, drago mi je pogotovo jer smo u zadnjim trenucima zabili gol. Pred punim Maksimirom vratila su mi se neka sjećanja, volio bih da je tako uvijek. Nadam se da će jednog dana sagraditi taj stadion o kojem pričaju. Ako to ne naprave”, kazao je Lovren.

No, ima u reprezentaciji onih koji se nakon ovoga moraju vratiti u Španiju, u svoje klubove. Prvi među njima je Luka Modrić koji je pokušao smiriti strasti.

“Španci su velika ekipa, ali mi smo na kraju zasluženo pobijedili kroz volju želju i veliku podršku publike. Ne bih ulazio u Lovrenove izjave koji je u zadnje vrijeme nabrijan - mi smo slavili s navijačima, oni su otišli i ja ne vidim razloga za polemiziranje. Bitna je naša pobjeda”, rekao je Luka Modrić i osvrnuo se na nedjeljnu utakmicu s Englezima:

“Nevjerojatna mi je satnica odigravanja s Engleskom, kao da im se negdje žuri. Ali nadam se da ćemo se uspjeti odmoriti i da ćemo moći odigrati još jednu veliku utakmicu”, zaključio je Luka Modrić, piše tportal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije