Fudbal

Lovro Majer: Idemo pobijediti Egipat

Lovro Majer: Idemo pobijediti Egipat
Foto: HNS | Lovro Majer: Idemo pobijediti Egipat

Hrvatska fudbalska reprezentacija sutra protiv Egipta u Kairu igra finale ACUD Cupa

Veznjak Lovro Majer podvukao je da je astmosfera u ekipi odlična, a tokom boravka u drevnoj zemlji „vatreni“ su imali priliku i za obilazak znamenitosti.

“Egipat je najpoznatiji po piramidama, šteta je doći ovdje i ne vidjeti jedno od svjetskih čuda, bilo je zaista predivno. A što se tiče utakmice s Egiptom, čeka nas drukčija utakmica od one protiv Tunisa u polufinalu. Egipćani će igrati više napadački, Tunis se uglavnom branio. Odgovara nam takva igra egipatske momčadi, očekuje nas zanimljiva utakmica, idemo dati sve od sebe i pobijediti”, ističe Majer i dodao:

“Na velikim natjecanjima postoji pritisak rezultata, ali u globalu, ne bih rekao da ima prevelike razlike između ovakvih okupljanja koje je svojevrsni “team building” i naših svakodnevnih aktivnosti tijekom velikih natjecanja. Mi i na europskim i svjetskim prvenstvima također imamo jednu vrstu “team buildinga”, sve je opušteno, a zna se što se ne smije i što je naš cilj. To je, uz našu kvalitetu, bio i razlog naših uspjeha posljednjih godina. Na svakom reprezentativnom okupljanju nam je prekrasno, zajedno smo, na okupu… Atmosfera je uvijek odlična. A ovdje u Egiptu sve činimo kako bi zadržali do ozračje i na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj”, zaključio je Majer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije