Fudbal

Luka Jović se vraća u reprezentaciju Srbije

Luka Jović se vraća u reprezentaciju Srbije
Foto: N.N. | Luka Jović se vraća u reprezentaciju Srbije

Luka Jović, napadač madridskog Reala, biće na raspolaganju selektoru Srbije Ljubiši Tumbakoviću za mečeve baraža za Evropsko prvenstvo u martu.

To je saopšteno na zvaničnom instagram nalogu Fudbalskog saveza Srbije, nakon razgovora sportskog direktora Vladimira Matijaševića sa mladim fudbalerom.

Jović je propustio nekoliko reprezentativnih okupljanja, a posljednji meč mu je bio protiv Portugala Beogradu, poslije kojeg je napustio kamp nacionalnog tima zbog povrede.

"Najprije sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević, pa poslije i selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković su, u skladu s obavezama, proteklih nekoliko dana imali u Beogradu sastanak s reprezentativcem Srbije Lukom Jovićem, poslije kojih je bilo jasno da je mladi as Real Madrida apsolutno spreman da bude na raspolaganju u martovskim mečevima. Sa obje strane je rečeno sve što je bilo potrebno da se kaže, nesporazum je riješen i, ono što je najvažnije, zaključak je da su svi složni u stavu da je interes Srbije iznad svih i da je plasman na Evropsko

prvenstvo zajednički cilj", navedeno je na zvaničnom instagram profilu FSS.

Priliku da nastupi, Luka Jović će imati u martu, kada je na programu baraž za Evropsko prvenstvo i gostovanje Norveškoj.

(B92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije