Fudbal

Majka Kristijana Ronalda imala moždani udar

Majka Kristijana Ronalda imala moždani udar
Foto: Instagram | Majka Kristijana Ronalda imala moždani udar

Dolores Alveiro, majka Kristijana Ronalda, preživjela je moždani udar, zbog čega je hitno prevezena u bolnicu u Funšalu.

U rodnom mjestu zvijezde Portugalije i Juventusa, 65-godišnja Dolores je preživela moždani udar, a prema prvim informacijama, van životne je opasnosti, iako stanje nije dobro.

Ona je prevezena brzo u bolnicu Nelio Mendonka, u kojoj se i Kristijano rodio, brzo je podvrgnuta hirurškoj intervenciji čišćenja arterija. Došlo je do komplikacija zbog prekida krvotoka, kada pojedina tkiva ne primaju dovoljnu količinu kiseonika.

Na sreću, dobro je podnela zahvat i van je životne opasnosti, a 12 sati kasnije napraviće se nove analize, kako bi se ustanovile posljedice udara.

Ronaldo inače uvijek ističe da mu je majka najvažnija osoba u životu i da je izuzetno vezan za nju, pošto ga je izvela na pravi put, naročito je to bilo teško jer mu je otac bio alkoholičar.

"Tata je bio alkoholičar i nije bio otac kakvog sam zamišljao. Volio sam ga najviše, ali nikad nismo imali normalnu konverzaciju, niti smo razgovarali kako roditelji razgovaraju s decom. Ne znam zašto je pio, nikad mi nije rekao, možda je bio frustriran životom. Želio sam drugačijeg oca, koji će uvijek biti uz mene i cijeniti moja dostignuća. No, on nije mario", rekao je Ronaldo jednom prilikom.

Mama Dolores je već jednom dobila bitku sa kancerom dojke, operisana je u Madridu 2007, kada je Ronaldo obezbijedio najbolju moguću negu i stručnjake za operacioni zahvat.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije