Fudbal

Makabi želi dijete Partizana

Makabi želi dijete Partizana
Foto: Twitter / Printscreen | Makabi želi dijete Partizana

Dijete fudbalskog kluba Partizan, a sada fudbaler Čukaričkog, Miladin Stevanović (27) na meti je kluba Makabi iz Tel Aviva.

Iskusni defanzivac ulazi u posljednju godinu ugovora, pa je ovo idealna prilika za transfer, kako bi i "Brđani" zaradili nešto na ime obeštećenja.

Momak koji je ponikao u Partizanu i za prvi tim kluba iz Humske odigrao 14 mečeva i dao jedan gol, dugo je već na radaru Izraelaca i prva je njegova meta u predstojećem prelaznom roku.

Ukoliko obuče žuto-plavi dres pridružiće se napadaču Đorđu Jovanoviću, s kojim je bio saigrač upravo na Banovom brdu.

"Makabi već duže vrijeme prati Stevanovića, još iz perioda kada je od Čukaričkog kupio Jovanovića. Izvršni direktor kluba Ben Mansford krenuće uskoro u pregovore, jer igrač srpskog tima može da igra na pozicijama štopera i desnog beka i označen je kao prioritet ovog ljeta. Opcija je bio i Argentinac Brajan Agira iz Lanusa, ali on je sada pao u drugi plan zbog visokog obeštećenja", piše poznati izraelski portal "One".

Stevanović je iz Partizana otišao 2016. u Kajzeri, ali se u Turskoj nije naigrao, pa se 2018. preselio na Banovo brdo. Za "Brđane" je upisao 143 nastupa, četiri pogotka i 15 asistencija, prenosi "Informer".

Bio je i član generacije omladinske selekcije Srbije, koja je 2015. godine osvojila titulu svjetskog prvaka na Novom Zelandu. Njegova tržišna vrijednost trenutno je procjenjena na milion evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije