Fudbal

Malkočević: Lijepo je ponovo biti uz reprezentaciju

Malkočević: Lijepo je ponovo biti uz reprezentaciju
Foto: N.N. | Malkočević: Lijepo je ponovo biti uz reprezentaciju

Slektor kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sakib Malkočević zbog zdravstvenih problema duži period nije bio uz našu „U-17“ selekciju.

Malkočević se danas osjeća bolje i došao je u Zenicu da bude uz novu generaciju kadeta koja nastupa na UEFA razvojnom turniru.

„Lijepo je biti ovdje poslije dužeg vremena i nakon jednog ružnog perioda, koji je nadam se iza mene. Po dogovoru sa ljudima iz Saveza došao sam na ovaj turnir da ispratim novu generaciju igrača koja se priprema za turnir kvalifikacija koji će biti održan u Finskoj. Malo je neobično, ali zaista je lijepo ovdje i ovo je jedan divan dan za mene gdje sam sreo mnogo prijatelja. Nadam se da ću sve češće biti sa reprezentacijom“, kaže Malkočević. 

Sakib Malkočević je nakon današnje utakmice sa Gibraltarom prokomentarisao bh. selekciju.

„Ova ekipa se tek formira i ima još mnogo posla oko nje. Prethodne generacije su postavile ljestvicu visoko, a prethodna nažalost nije uspjela da se plasira na Evropsko prvenstvo. Međutim, moramo biti zadovoljni sa elitnim krugom. Iz male zemlje poput naše teže je doći do velikog takmičenja. Nadam se da će ova generacija nastaviti da pravi velike rezultate", dodao je Malkočević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije