Fudbal

Mamić: Dinamo je dijamant koji razni žele da ukradu

Mamić: Dinamo je dijamant koji razni žele da ukradu
Foto: Arhiva | Mamić: Dinamo je dijamant koji razni žele da ukradu

Fudbaleri Dinama iz Zagreba osvojili su novu titulu u hrvatskom šampionatu, a tim povodom oglasio se nekadašnji izvršni direktor tog kluba Zdravko Mamić.

"Bez doma, uz podmetanja sa svih strana, u istorijskoj krizi i pandemiji Dinamo je stavio tačku na i najveće sezone hrvatskog kluba u istoriji hrvatskog klupskog fudbala. Klub junaka pokazao je da nije napravljen od zlata nego od najtvrđe stvari na svijetu - dijamanta. Dijamanta kojeg svakog dana bruse protivnici, kako na sportskom, tako i na svim ostalim poljima", napisao je na svom Facebook profilu.

Poručio da je Dinamo stavio tačku na jednu od najvećih sezona u istoriji kluba.

"U povijesti kluba svih Hrvata i ljubitelja sporta ostat će upisano: u najuspješnijoj sezoni u svojoj povijesti, 2021. godine Dinamo je osvojio prvenstvo Hrvatske, Kup Hrvatske, izbacio Mourinhov Tottenham i igrao četvrtfinale Europa lige, pronoseći slavu Zagreba i Hrvatske. Generacija 2021. pridružila se večeras u vječnosti generaciji 1967. i 1982", smatra Mamić.

Igrači Dinama ove sezone su osvojili 22 drugu titulu šampiona Hrvatske i na taj način uvećali prednost u odnosu na drugoplasirani Hajduk koji ih ima osam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije