Fudbal

Mančester junajted bez Kavanija i Marsijala u Lajpcigu

Mančester junajted bez Kavanija i Marsijala u Lajpcigu
Foto: Tanjug/AP | Mančester junajted bez Kavanija i Marsijala u Lajpcigu

Antoni Marsijal i Edinson Kavani, napadači Mančester junajteda, neće igrati meč Lige šampiona protiv Lajpciga, koji je na programu u utorak od 21 čas.

Ovo je potvrdio Ole Gunar Solskjer, trener Mančester junajteda.

Obojica igrača su počeli meč Premijer lige protiv Vest Hema. Međutim, zbog povrede Kavani je izašao iz igre poslije prvog poluvremena, dok je Marsijal zamenjen sredinm drugog dijela.

"U pitanju su sitne povrede, međutim ne želimo ništa da rizkujemo sa Kavanijem i Marsijalom", rekao je Solskjer, prenio je Sportklub.

Pored dvojice napadača trener Junajteda ne može da računa na Freda, koji ima crveni karton. Ohrabrenje je što se u tim vraća golman David De Hea i defanzivac Luk Šou.

"Ovo je za nas veoma važna utakmica. Igramo posljednji meč grupne faze. Pobjeda ili neriješen ishod nas vode među 16 najboljih ekipa. Učinićemo sve da ostvarimo taj cilj", rekao je Solskjer.

Mozzart kladioca nudi kvotu na pobejdu Lajpciga 2.60, dok je kvota na pobjedu Mančester junajteda 2.70.

Na tabeli grupe "H" Mančester junajted, PSŽ i Lajpcig imaju po devet bodova, dok turski Basakšehir ima tri boda. U posljednjem kolu PSŽ će takođe od 21 časova dočekati Basakšehir.

Ostale ponude Mozzart kladionice možete pogledati OVDJE.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije