Fudbal

Mančester siti nudi produženje ugovora Erlingu Halandu

Mančester siti nudi produženje ugovora Erlingu Halandu
Foto: Twitter/Printscreen | Mančester siti nudi produženje ugovora Erlingu Halandu

Fudbalski klub Mančester siti planira da po završetku sezone ponudi produženje ugovora norveškom napadaču Erlingu Halandu, prenosi "Dejli telegraf".

Haland je prošle godine stigao u Mančester siti iz Borusije Dortmund za 60 miliona evra, a norveški reprezentativac ima ugovor sa engleskim klubom do 30. juna 2027. godine. On je ove sezone postigao 52 gola na 52 meča za Mančester siti u svim takmičenjima.

Haland je ranije izjavio da želi da tokom karijere igra u svih pet najvećih evropskih liga, a spekulisalo se da bi mogao da nastavi karijeru u Realu.

Britanski mediji navode da čelnici Mančester sitija žele da novim ugovorom spreče bilo kakve pregovore sa madridskim klubom.

"U klubu su optimisti da će doći do dogovora sa Halandom, čiji je otac bivši igrač Sitija. Erling je do sada isključivo pokazao veliku privrženost Sitiju", prenio je Dejli telegraf.

Haland je sa Mančester sitijem osvojio Premijer ligu i FA kup. Engleski klub će u subotu u finalu igrati finale Lige šampiona sa Interom, prenosi Tanjug.

               

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije