Fudbal

Manćini: BiH odigrala odlično, dobro su nas pritisnuli

Manćini: BiH odigrala odlično, dobro su nas pritisnuli
Foto: N.N. | Manćini: BiH odigrala odlično, dobro su nas pritisnuli

"Sad smo bliži Evropskom prvenstvu, rekao je Roberto Manćini, selektor fudbalske reprezentacije Italije koja je večeras u Torinu pobijedila BiH, rezultatom 2:1

"Sad smo bliži Evropskom prvenstvu. Nije bilo lako izjednačiti, povesti i pobijediti. Nismo bili dobro povezani i mogu biti zadovoljan nakon svega, rekao je Roberto Mancini, selektor fudbalske reprezentacije Italija koja je večeras u Torinu pobijedila Bosnu i Hercegovinu (2:1) u četvrtom kolu kvalifikacija za EURO 2020.

”Dobro su nas pritisnuli u prvom poluvremenu. Momci su na bili koncentrisani. Rizikovali smo kontranapadima, a u drugom poluvremenu povezali smo redove. BiH je odigrala odličnu utakmicu. Znali smo da može odigrati odlično ovdje i da je odlična ekipa, te da je ono u Finskoj bio samo loš dan. Srećan sam što su naši igrači pokazali karakter. To je pozitivna stvar za mene i moju ekipu”, istakao je Manćini.

Poslije četiri odigrana kola Italija je prva u grupi ”J” sa maksimalnih 12 bodova. Slijede Finska devet, Armenija šest, BiH i Grčka po četiri, dok je Lihtenštajn bez bodova. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije