Fudbal

Marin: Tužan zbog Milojevića, radujem se Stankoviću

Marin: Tužan zbog Milojevića, radujem se Stankoviću
Foto: Tanjug | Marin: Tužan zbog Milojevića, radujem se Stankoviću

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin priznao je da je tužan zbog odlaska trenera Vladana Milojevića, ali i da se ujedno raduje zbog rada s njegovim nasljednikom Dejanom Stankovićem.

Stanković je prošle nedjelje preuzeo klupu kluba u kome je napravio prve seniorske korake, a isto će učiniti i kao samostalni trener.

"Želio bih da se zahvalim Milojeviću i cijelom stručnom štabu za sve što su uradili za klub, ekipu i mene u periodu dok smo sarađivali u Crvenoj zvezdi. Bila je to sezona i po velikih uspjeha i zadovoljstava koje smo donijeli navijačima. Saradnja je bila na vrhunskom nivou i svi smo bili tužni kada smo saznali da Milojević neće više biti u klubu. Isto važi i za članove stručnog štaba, koji su vrijedno radili sa nama, kako bi Zvezda ostvarivala uspjehe i pobjeđivala", rekao je Marin za klupski sajt.

Bivši njemački reprezentativac ne krije da je uzbuđen zbog saradnje sa Stankovićem.

"Posebno mi je zadovoljstvo što Milojevića mijenja Stanković, čovjek koji je legenda kluba i o kome ne treba trošiti riječi. Vjerujem da će fudbalske kvalitete koje je decenijama pokazivao pretočiti u trenerske, a mi ćemo dati sve od sebe da ga na pravi način ispratimo u svim zamislima. Kao kapiten, učiniću sve da mu budem produžena ruka na terenu".

Marin naglašava da je rijetkost u savremenom fudbalu da odlazeći trener dočeka novog sa zadovoljstvom.

"Ispratio sam način na koji je došlo do promjene trenera kluba. Bilo je zadovoljstvo to pratiti i kao igrač i kao čovjek. To govori o stabilnom radu u klubu i veličini. Vjerujem da nas čekaju novi uspjesi i pobjede sa Dejanom Stankovićem na klupi", zaključio je Marin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije