Fudbal

Mario Baloteli isprozivao PSŽ

Mario Baloteli isprozivao PSŽ
Foto: N.N. | Mario Baloteli isprozivao PSŽ

Italijanski fudbaler Mario Baloteli se u posljednje vrijeme primirio, bar u odnosu na ono kakav je umio da bude i na terenu i van njega, ali to ne znači je prestao da govori sve ono što misli.

Pred utakmicu sa Pari Sen Žermenom, napadač Nice je upitan šta misli o bogatstvu koje su "sveci" utrošili na pojačanja, uključujući i 222 miliona evra vrijedan transfer Nejmara iz Barselone. Odgovor se nije baš svidio Parižanima:

"PSŽ vam je kao Gengam. Oni misle da su veliki tim, a zapravo su jedan francuski tim iz Lige 1. Ne zanimaju me. Ove sezone ih nisam nijednom gledao, sem nedavno, protiv Reala. I zaslužili su da ispadnu iz Lige šampiona", rekao je "Super Mario".

Ogroman budžet Pari Sen Žermena nije nešto čemu se divi:

"Novac može da vam kupi velike igrače, ali ne i tim", istakao je Baloteli.

Poslije ovih riječi on je sa saigračima izašao na teren, namjerio se upravo na PSŽ koji je preokretom došao do pobjede u Nici od 1:2, uz gol za pobjedu koji je Danijel Alveš postigao u 82. minutu.

Parižani su ostali ubjedljivo prvi, sa 83 boda, čak 17 više od najbližeg pratioca, Monaka koji je odigrao meč manje, dok je Nica i dalje osma, sa 42 osvojena boda, odnosno 15 manje od trenutno neophodnih za izlazak na evropsku scenu.

(blic)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije