Fudbal

Marselino napustio klupu Marseja pred paklen raspored

Marselino napustio klupu Marseja pred paklen raspored
Foto: Twitter/ Printscreen | Marselino napustio klupu Marseja pred paklen raspored

Duel Ajaksa i Olimpik Marseja u četvrtak na startu Lige Evrope mogao bi se nazvati sudarom ranjenika. Ni jednima ni drugima forma nije na željenom nivou pošto imaju tek po jednu pobjedu u posljednjih pet mečeva.

 Kopljanici će biti u blagoj prednosti jer se meč igra na njihovom stadionu, a i gosti na megdan dolaze bez trenera Marselina Garsije Torala, piše Lekip.

Španac je samo dva dana pred utakmicu sa Ajaksom podneo ostavku. Zbog slabih rezultata riješio je da napusti Marsej poslije svega sedam mečeva na klupi nekadašnjeg evropskog prvaka. Učinak mu je dvije pobjede, tri remija i dva poraza. Na prvi pogled i ne toliko loše da bi došlo do rastanka, ali imajući u vidu neuspjeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona i eliminaciju od Panatinaikosa, te samo dvije pobjede u prvih pet mečeva Lige 1, jasno je da to nisu rezultati koji zadovoljavaju ambicije kluba.

Umjesto Marselina u Amsterdamu će na Olimpikovoj klupi sjediti nekadašnji golgeter Žan Pjer Papen, sada savjetnik u klubu, ali samo do imenovanja novog trenera.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije