Fudbal

Matić: Želim da Solskjer ostane

Matić: Želim da Solskjer ostane
Foto: Instagram | Matić: Želim da Solskjer ostane

Vezni fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić nada se da će Ole Gunar Solskjer ostati menadžer na Old Trafordu i poslije kraja sezone.

Norvežanin je na klupu Junajteda stigao iz Moldea kao privremeno rješenje do kraja sezone, umjesto smijenjenog Žozea Murinja, potpuno je podigao ekipu, ali je u prethodna dva meča vezao isto toliko poraza - od Arsenala (2:0) u Premijer ligi i Vulverhemptona (2:1) u FA kupu.

"Siguran sam da će menadžer da okrene situaciju i da ćemo biti bolji. Želim da Ole ostane, odličan je menadžer i veoma pozitivan. Daćemo sve od sebe da završimo među četiri najbolja tima u Premijer ligi. Ne smijemo da dozvolimo drugačiji ishod", rekao je Matić za klupski sajt.

Junajted je trenutno van zone za mjesto u Ligi šampiona, peti je sa dva boda manje od Arsenala i tri od trećeplasiranog Totenhema, ali i jednim više od Čelsija.

"Čelsi, Arsenal i Totenhem su ozbiljni rivali, svi to znaju. Prije samo dva mjeseca imali smo 11 bodova manje od Čelsija, a sada smo u boljoj poziciji. Preostalo je osam finala i moramo da učimo iz poraza", zaključio je srpski reprezentativac.

Slavni engleski klub odlične rezultate bilježi i u Ligi šampiona, gdje je velikim preokretom nad Pari Sen Žermenom izborio duele sa Barselonom u četvrtfinalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije