Fudbal

Matić završio karijeru

Matić završio karijeru
Foto: Ilustracija | Matić završio karijeru

Dugogodišnji kapiten Čukaričkog Igor Matić završio je fudbalsku karijeru i uskoro bi trebalo da dobije funkciju u klubu sa Banovog brda.

Bivši mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore u 36. godini odlučio je da prestane sa aktivnim bavljenjem fudbalom, nakon što mu je istekao ugovor sa Čukaričkim.

"Nije iznenađenje za mene takva odluka. Razgovarao sam sa predsednikom Obradovićem i došli smo do nekih kompromisnih rešenja. Konačna odluka o nekom mom daljem angažmanu u Čukaričkom biće doneta u narednih pet-šest dana. Oprostio sam se na treningu sa saigračima i naravno da su proradile emocije posle pet godina u Čukaričkom i 19 profesionalne karijere. Nije lako, ali idemo dalje", rekao je Matić za klupski sajt.

Bivša "desetka" Čukaričkog kaže da je još prije dvije godine donio odluku da ostane u istom klubu poslije igračke karijere, kada je u dogovoru sa predsjednikom Draganom Obradovićem odbio ozbiljnu ponudu iz inostranstva.

"Pamtim samo lepe trenutske, kruna svega je osvajanje istorijskog trofeja Kupa Srbije u sezoni 2014/15. Drago mi je što sam podigao taj pehar", poručio je Matić.

Matić je pet godina proveo na Banovom brdu, odigrao je 152 utakmica i postigao 31 gol.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije