Fudbal

Mediji: Nema odlaganja, Zvezda ide u Jerevan

Mediji: Nema odlaganja, Zvezda ide u Jerevan
Foto: Screenshot Facebook/FK Crvena zvezda | Mediji: Nema odlaganja, Zvezda ide u Jerevan

Utakmica između fudbalera Ararata i Crvene zvezde u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope trebalo bi da bude odigrana po planu u četvrtak u Jerevanu, uprkos ratnom stanju u Jermeniji, objavila je portparolka Ararata Dijana Gazarjan, ali je ostavila prostor da ta odluka bude promijenjena.

Još ranije je bilo izvjesno da meč Ararata i Crvene zvezde neće biti odložen i da će se sigurno odigrati ove sedmice. Zbog ratnog stanja u Jermeniji Crvena zvezda je već zatražila da se promijeni domaćinstvo, a to je jedna od opcija koju je Evropska fudbalska unija razmatrala.

Međutim, posljednje informacije iz vladajućeg tijela evropskog fudbala ukazuju da promjene neće biti, već da će utakmica biti odigrana u Jerevanu, ukoliko ne dođe do nekih promjena do četvrtka, saznaje Sport Klub.

Pored opcije da se igra u Beogradu, UEFA je razmatrala još jednu alternativu, a to je da se meč prebaci u Gruziju, na neutralni teren. Fudbaleri Crvene zvezde će izvjesno do Jermenije putovati preko Gruzije.

U Araratu su već igračima objavili kolike će premije dobiti ukoliko prođu u Ligu Evrope, pa je to dovoljan pokazatelj da su u upravi jermenskog šampiona sigurni da će se meč igrati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije