Fudbal

Meridian nastavlja misiju podrške sportu: Nova oprema za FK Alfa Modriča

Meridian nastavlja misiju podrške sportu: Nova oprema za FK Alfa Modriča
Foto: Ustupljena fotografija | Meridian nastavlja misiju podrške sportu: Nova oprema za FK Alfa Modriča

Fudbalerima modričke Alfe stigla je vrijedna donacija iz kompanije Meridian. Riječ je o kompletu trenerki i novoj garnituri sportskih dresova u kojima su počeli pripreme za proljetni dio sezone.

Iz kluba sa stogodišnjom tradicijom zahvaljuju Meridianu za podršku i opremu koja će im sigurno dobro doći u daljem radu.

"Zadovoljni smo jer za partnera imamo ovakvu kompaniju, nadaleko poznatu po uspješnom radu i društvenoj odgovornosti. Sigurni smo da je ovo tek početak kvalitetne saradnje, a nova oprema nam mnogo znači, kao i mnogim drugim klubovima na ovim prostorima" kaže Petar Jelić, predsjednik FK Alfa Modriča.

Za saradnju s Uljarima u Meridianu kažu da stiže u pravi čas.

"Klub se bori za opstanak u društvu najboljih u Republici Srpskoj i vjerujemo da će svoje ambicije i ostvariti. Sigurni smo u to da Alfa treba da ostane u prvoj ligi RS. Neka naš poklon bude prvi korak ka stabilizaciji kluba, a što se dugoročnijih želja tiče voljeli bismo da se vrate na premijerligašku scenu. Svi pamtimo trijumfe ovog kluba u Premijer ligi BiH, kao i fantastične rezultate u Prvoj ligi RS, kupu RS i kupu BiH koji su za svaki respekt" ističe Nikola Milisavljević, operativni direktor kompanije Meridian.

Foto: Ustupljena fotografija
Foto: Ustupljena fotografija

Istovremeno, u Alfi tvrde da su napravili dobar pomak u igračkom smislu u posljednjih nekoliko kola i da su sigurni da će početak proljetne sezone to i pokazati.

Meridian: Podrška fudbalu širom BiH!

Ulaganjem u sport Meridian aktivno učestvuje u unapređenju uslova za brojne sportske klubove širom Bosne i Hercegovine.

U fudbalu klupske, ali i boje Meridiana, brane i FK Sloga Meridian iz Doboja i FK Goražde Meridianovi fudbaleri su i drugoligaš Sloga Trn, FK 13. Skojevki koji se takmiči u trećoj ligi i FK Rekreativo iz četvrte lige RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije