Fudbal

Meridian nudi najveće kvote za polufinale EURO 2020: Engleska 1,90

Meridian nudi najveće kvote za polufinale EURO 2020: Engleska 1,90
Foto: N.N. | Meridian nudi najveće kvote za polufinale EURO 2020: Engleska 1,90

Nakon fudbalske fantazije koju smo sinoć gledali znamo ko je prvi finalista Evropskog prvenstva. Danas ostaje da saznamo ko ide na megdan Italiji na Wembley stadion, 11. jula u 21 h! Da li će Englezi konačno na svom matičnom stadionu vratiti pehar kući?

Najveće utakmice svijeta, Meridian tipuje najvećim kvotama na planeti, zato ne propusti priliku da igraš BESPLATNO.

Ako želiš poklon od 10 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 300 BESPLATNIH SPINOVA, sve što treba da uradiš jeste da klikneš na OVAJ LINK!

Engleska se sa dvije pobjede u grupi protiv Hrvatske (1:0) i Češke (1:0), te neriješenog rezultata protiv Škotske, u osminu finala plasirala kao prva na tabeli. Njemačka je bila ozbiljan ispit za Engleze, ali najbitnija stvar koja se desila na ovoj utakmici, bez obzira na to što su pobijedili, jeste da je "proradio" H. Kane. Golovima Sterlinga i Kanea savladali su Njemačku, zatim protiv Ukrajine dokazali da su s pravom imenovani kao glavni favoriti za osvajanje titule.

Danci su ipak imali mnogo "trnovitiji" put do polufinala. Ogroman nedostatak reprezentaciji nemili je događaj odmah u prvoj utakmici protiv Finske. Povreda megastara reprezentacije C. Eriksena, ipak je reprezentaciji poslužila kao dodatni motiv. Pobjeda protiv Rusije (4:1) odvela je Dance u osminu finala, gdje su apsolutno izdominirali protiv Velsa rezultatom 4:0. Protiv Češke u četvrtini finala, već u prvom poluvremenu zabili su dva "komada", tako da su sve vrijeme imali prednost, iako je Schick upisao peti gol na prvenstvu u 49. minutu.

Ono što je sigurno gotovo neopisiva prednost Engleza, jeste njihov domaći stadion i takva ljubav nacije kakva se rijetko viđa. Kompletna nacija, zajedno s kraljicom, živi za trenutak da se "pehar vrati kući".

Zato Meridian nudi najveću kvotu na planeti za pobjedu ENGLESKE - 1,90!

*kvote su podložne promjenama, ali u svakom trenutku Meridian nudi najveće kvote na planeti za Evropsko prvenstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije