Fudbal

Meridian nudi najveću kvotu na planeti! Italija 2,70! Španija 3,10!

Meridian nudi najveću kvotu na planeti! Italija 2,70! Španija 3,10!
Foto: N.N. | Meridian nudi najveću kvotu na planeti! italija 2,70! Španija 3,10!

Polufinale Evropskog prvenstva, večeras od 21 h, na stadionu Wembley u Londonu okršaj je apsolutnih giganata ne samo evropskog, već svjetskog fudbala: ITALIJA - ŠPANIJA.

Sad je idealna prilika da igraš kao DOBITNIK, jer samo u kladionici Meridian dobijaš na POKLON 10 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 300 SPINOVA, za najbolju zabavu na poluvremenu, na Meridian Online Kazino.

Svoj poklon preuzmi na OVOM LINKU!

Italijani su svojom maestralnom igrom na ovom prvenstvu, dokazali da su favoriti na ovom meču. U grupi su sa tri pobjede i sedam golova, zasluženo zauzeli prvu poziciju. Savladali su Austriju u osmini finala u produžecima, a protiv Belgije potvrdili su da im je jedina namjera na ovom prvenstvu samo titula.

Kompletna statistika, posjed lopte, šutevi na gol, sama pozicija igre na terenu pokazala je da Italija ima rješenje za bilo kog protivnika.

Sa druge strane, Španija više nije ona ekipa svjetske klase bez obzira na to što su u polufinalu. Mnogo problema u njihovoj igri, pokazalo se u prve dvije utakmice neriješenim rezultatima protiv Švedske i Poljske. Nakon tog "petard" protiv Slovačke, davala je naznake da se Španija vraća u punom kapacitetu. Prolaz osmine finala u produžecima protiv Hrvatske (5:3), a nakon tog jedna blijeda utakmica protiv Švajcaraca. Loše izvođenje penala protivnika Špancima je omogućilo još jednu šansu. Koliko mogu protiv grandiozne Italije u polufinalu?

U svakom slučaju, kladionica Meridian nudi najveću kvotu na planeti za EURO 2020 polufinale Italija - Španija.

Odluka je samo da li igrati ITALIJU za KVOTU 2,70 ili ŠPANIJU za KVOTU 3,10?

*kvote su podložne promjenama, ali u svakom trenutku kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za EURO 2020.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije