Fudbal

Mesi: Vjerujem da će biti još Zlatnih lopti za mene

Mesi: Vjerujem da će biti još Zlatnih lopti za mene
Foto: Tanjug | Mesi: Vjerujem da će biti još Zlatnih lopti za mene

PARIZ - Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi, po dobijanju rekordne šete Zlatne lopte magazina "Frans fudbal", izjavio je da vjeruje da se na tome neće zaustaviti i da će i u budućnosti biti laureat.

Mesi je u izboru za najboljeg igrača godine, na osnovu glasova novinara širom Evrope, pobijedio ispred defanzivca Liverpula Virdžila van Dajka i napadača Juventusa Kristijana Ronalda.

"Prije nekoliko godina dobio sam prvu Zlatnu loptu u Parizu, tada mi je bilo nezamislivo. Sada ih imam šest, drugačiji je trenutak. Trudim se stalno da napredujem, uvek vjerujem da mogu više", rekao je Mesi, prenosi Lekip.

On se zahvalio novinarima na izboru, Barseloni i saigračima na podršci, kao i svojoj porodici.

"Kao dijete nisam ni zamišljao da bih mogao da osvojim Zlatnu loptu. Nikada nisam razmišljao čak da je dobijem jednom. Veoma sam srećan, priznanje me čini ponosnim. Možda ću ga opet dobiti, nikad se ne zna", zaključio je Argentinac, uz podsjećanje da je nagrada plod timskog rada.

U istom izboru srpski reprezentativac i kapiten Ajaksa Dušan Tadić zauzeo je 20. mjesto, zajedno sa napadačem Arsenala Pjer-Emerikom Obamejangom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije