Fudbal

Mesi impresioniran Ronaldom

Mesi impresioniran Ronaldom
Foto: Tanjug/AP | Mesi impresioniran Ronaldom

Argentinski napadač Lionel Mesi imao je samo riječi hvale za Juventus i Kristijana Ronalda koji su u utorak nadoknadili zaostatak od 2:0 protiv Atletiko Madrida i het-trikom Portugalca prošli su četvrtfinale Lige šampiona.

Ronaldo je nakon pobjede Barselone protiv Liona rezultatom 5:1 odgovorio na pitanje o Juventusu i Ronaldu, a het-trik Portugalca nazvao je impresivnim.

"Ono što su napravili Juventus i Ronaldo je impresivno, mislio sam da će im biti puno teže, ali Ronaldo je imao čarobnu noć i postigao je tri pogotka", rekao je Mesi.

Na pitanje protiv koga bi Mesi volio da igra u četvrtfinalu Lige prvaka, Argentinac je rekao da ne treba potcijeniti nikoga.

"Pogledajte koliko su Mančester Siti i Juventus snažni. Naravno, ne treba potcijeniti nikoga, ali vidjeli ste šta je Ajaks napravio. U pitanju je sjajan tim prepun mladih igrača i ko god im bude rival, biće teško. Moramo se pripremiti za najteže duele u sezoni", rekao je Mesi.

Što se tiče utakmice protiv Liona, Mesi je rekao da se Barselona malo mučila nakon što je francuski tim postigao pogodak, ali da su nakon trećeg pogotka mirno priveli meč kraju.

"Bili smo dobri u posjedu lopte, malo smo se patili nakon što je Lion zabio za 2:1, iako do tada gotovo ništa nisu uradili, a nakon toga smo imali sreće kod gola za 3:1 i poslije nam je ostalo puno prostora za brze kontranapade", zaključio je Mesi, prenosi "Klix.ba".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije