Fudbal

Mesi najavio povratak u Barselonu?

Mesi najavio povratak u Barselonu?
Foto: Instagram / Printscreen | Mesi najavio povratak u Barselonu?

Lionel Mesi je u centru pažnje od kako je osvojio Mundijal u Kataru, a po povratku u Pariz mnogi su očekivali da će potpisati novi ugovor. Međutim, to se još nije dogodilo, što mnogi vide kao znak da Argentinac tiho najavljuje povratak u Barselonu.

Ipak, do toga još uvijek nije došlo, a sada se na neki način indirektno oglasio i sam Leo Mesi.

On je dao opširni intervju za list "Ole" u svojoj otadžbini u kom je govorio o raznim temama, između ostalih, i o nastavku karijere.

"Uskoro ću napuniti 36 godina i želim da vidim u kom pravcu ide moja karijera i moja odluka zavisi od raznih stvari", rekao je Mesi.

On je potom rekao da čuva sve iz finala SP i da će to odnijeti u Barselonu, koja će zauvijek biti njegova kuća.

"Čuvam sve stvari iz finala, kopačke, dres, sve sa grbom Argentine i sada, u martu, odnijeću sve u Barselonu, gdje čuvam sve svoje uspomene. Kada budem završio karijeru, siguran sam da ću živjeti u Barseloni, to je moja kuća", istakao je Mesi. 

Navijači u Kataloniji, kao i zagriženi novinari, ovu Mesijevu izjavu vide kao nadu da bi mogao da se vrati i prije kraja karijere, te da je Barsa razlog što još uvijek nije potpisao novi ugovor.

Takođe, francuski mediji su sporadično izrazili zabrinutost zbog toga što Mesi još uvijek nije ništa potpisao, iako je navodno "sve bilo završeno" i trebalo da bude na papiru poslije Mundijala. 

Da li u Parizu sve djeluje kako izgleda sa strane ili možda ne.

Da li Mesi gleda Ćavijevu Barsu i pomišlja da zbog svoje ljubavi oprosti Đoanu Laporti i zapleše "posljednji ples". 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije