Fudbal

Mesi prodaje ekskluzivni stan od 6.800.000 evra u Majamiju

Mesi prodaje ekskluzivni stan od 6.800.000 evra u Majamiju
Foto: Facebook | Mesi prodaje ekskluzivni stan od 6.800.000 evra u Majamiju

Jedan od najboljih argentinskih fudbalera svih vremena, Lionel Mesi riješio je da proda stan u jednoj od najekskluzivnijih zgrada u Majamiju u kojoj je prije samo pola godine kupio stan za 6.500.000 evra.

Stan se prostire na čak 500 metara kvadratnih i kroz cijeli deveti sprat, ima četiri spavaće sobe, četiri kupatila i 200 metara kvadratnih veliku terasu sa koje se pruža pogled na okean.

Brojni mediji su zbog kupovine tog stana u aprilu špekulisali da bi Mesi mogao da pređe u tamošnji Inter, klub Dejvida Bekama. Međutim, od toga nije bilo ništa, što je možda i razlog zbog kojeg je Argentinac oglasio ovu nekretninu na prodaju.

Interesantno je da je Mesi vlasnik stana i u "Porše Dizajn Taueru" u Sani Ajl Biču, kojeg je kupio prije dvije godine za basnoslovnih 8.500.000 evra, dok se odlučio da stan u Majamiju proda za 6.800.000 evra.

Nekretninu posebnom čini i robotska garaža u kojoj se nalaze 284 mjesta za automobile, koja vlasnicima omogućavaju da se parkiraju tačno ispred svojih stanova. Zgrada ima tri lifta, koji podižu automobile do stanova, koji imaju privatni bazen, restoran sa terasom, spa terasu sa đakuzijem i fitnes centar.

Podsjetimo, Mesi se trenutno oporavlja od povrede zbog koje je propustio meč Lige šampiona protiv RB Lajpciga, a posljednji meč odigrao je 29. oktobra.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije