Fudbal

Mesi se oglasio o prelasku Ronalda u Juventus

Mesi se oglasio o prelasku Ronalda u Juventus
Foto: Ilustracija | Mesi se oglasio o prelasku Ronalda u Juventus

Argentinac Lionel Mesi prvi put je prokomentarisao transfer "vječnog rivala" Kristijana Ronalda iz Real Madrida u Juventus, a kako kaže, bio je iznenađen kada je pročitao tu informaciju.

Ronaldo je u transferu vrijednom oko 100 miliona evra napustio Real Madrid i pojačao Juventus, a Mesi smatra da će njegov odlazak sigurno oslabiti Kraljevski klub. 

"Real Madrid će odlaskom Kristijana Ronalda sigurno biti oslabljen jer je on jedan od najboljih fudbalera na svijetu. Bio sam iznenađen kada je napustio Real, a njegovim dolaskom, Juventus je postao jedan od favorita za osvajanje Lige šampiona. Nisam mogao zamisliti da će otići i potpisati za Juventus, bilo je puno timova koji su ga željeli dovesti", kazao je Mesi.

Nakon toga, novinare je zanimalo mišljenje Mesija o novom igrači Barselone, Arturu Vidalu, a Argentinac je rekao da se Čileanac brzo uklopio u novu ekipu i da svojim stilom podsjeća na legendarnog Ćavija.

"Nisam znao puno o Arturu Vidalu prije nego što je došao u klub, ali on stvarno liči na Ćavija. Siguran je i pouzdan na lopti, ima stil kao da je prošao La Masiju. Igra dobro na malom prostoru, ne gubi loptu i brzo se prilagodio dinamici tima", istakao je Mesi.

Nakon prva tri kola, Barselona ima maksimalnih devet bodova u španskoj La Ligi, identično kao i Real Madrid, a katalonski klub pokušaće odbraniti titulu prvaka koju su osvojili prošle godine. Ipak, Mesi je dodao i to kako je glavni cilj kluba osvajanje Lige šampiona.

(Klix.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije