Fudbal

Mesi u subotu igra posljednji meč za PSŽ

Mesi u subotu igra posljednji meč za PSŽ
Foto: Twitter / Printscreen | Mesi u subotu igra posljednji meč za PSŽ

​Argentinac Lionel Mesi odigraće u subotu svoj posljednji meč za Pari Sen-Žermen protiv Klermona, rekao je danas trener "Parižana", Kristof Galtije.

"Imao sam privilegiju trenirati najboljeg igrača u istoriji fudbala. Ovo će mu biti posljednja utakmica na 'Parku prinčeva' i nadam se da će ga dočekati najtoplije", rekao je Galtije okupljenim novinarima.

Mesi je u Pariz stigao 2021. godine iz Barselone na dvogodišnji ugovor, a ove sezone ima 21 pogodak i 20 asistencija za PSŽ u svim takmičenjima.

"Lionel je ove godine bio važan dio ekipe, uvijek na raspolaganju. Mislim da nijedan komentar ili kritika nije opravdana. Uvijek je bio uz ekipu. Bila je velika privilegija pratiti ga tokom cijele sezone", dodao je Galtije.

Podsjetimo, Mesijeva budućnost u redovima "Svetaca" nedavno je postala predmet mnogih spekulacija.

Izvor blizak Argentincu rekao je "Reutersu" da je dobio službenu ponudu da se sljedeće sezone pridruži klubu iz Saudijske Arabije, Al-Hilalu, prenosi "Klix".

Da će Mesi na kraju ove sezone napustiti PSŽ i priključiti se klubu iz Saudijske Arabije pisala je ranije i francuska novinska agencija "AFP" navodeći neimenovani saudijski izvor.

"AFP" tada nije naveo o kojem se klubu radi, iako se već neko vrijeme Spekuliše da bi Argentinac mogao potpisati za Al-Hilal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije